Ik ben Rob de Best, geboren in 1969 in Boxmeer en woonachtig in Ter Aar. Ik heb wiskunde gestudeerd in Nijmegen, maar heb daarnaast al ruim 40 jaar ervaring als pianist. Zo heb ik al verschillende malen (klassieke) piano recitals gegeven, en heb ik lange tijd gewerkt als ‘barpianist’ (lichte achtergrond muziek verzorgd in restaurants).

Maar mijn muzikale interesses gaan veel verder. Naast piano speel ik ook nog wat gitaar, begeleid ik mezelf of andere zangers of muzikanten, heb ruim 8 jaar in verschillende bands gespeeld en heb  ik de nodige ervaring in de koorwereld (bv. Amstel Gospel Choir) als zanger, dirigent en arrangeur, maar ook in a capella vocal groups.

In 2008 heb ik de cursus "Arrangeren" bij Tijs krammer gevolgd. In 2009-2010 heb ik tevens de cursus "Dirigent Licht Vocaal" (ook bij Tijs Krammer) gevolgd.

Kortom, Mijn passie is muziek. Niet alleen als uitvoerend musicus, maar ook wil ik graag mijn kennis overdragen aan anderen, en hoop vooral anderen net zo enthousiast te maken voor muziek.